kit-maderoterapie-corporal
Atelier demonstrativ Seminar 4 Terapii
4 octombrie 2016
reflexoterapie
REFLEXOTERAPIE
7 octombrie 2016

Atelier Masaj Maderoterapie

instrumente maderoterapie

Suntem promotorii si initiatorii Maderoterapiei pe piata beauty din Romania.

Cu o experinta vasta in domeniul sanatatii, infrumusetarii si remodelarii corporale venim in intampinarea dv cu noile instrumente din lemn anatomic.
Voi scrie despre o tehnica care m-a surprins cand am aflat-o si am fost imediat captivata iar acum incerc timid dar sigur sa o introduc pe piata beauty din Romania , datorita efectelor ei surprinzatoare.
Este o tehnica care se bazeaza prin utilizarea unor instrumente din lemn. Ea a aparut in America de Sud, iar in ultimul timp datorita studiilor care s-au facut s-a constatat ca se obtin beneficii uimitoare asupra organismului , initial necunoscute.

Maderoterapia a evoluat si s-a perfectionat astfel incat in prezent este folosita in domeniul esteticii corporale si faciale , cat si in fizioterapie, recuperare medicala ca fiind una din cele mai bune tehnici. Considerata o terapie holistica este capabila de a alina si echilibra centrele energetice ale corpului. Dupa doar un tratament fluxul de energie curge in mod natural din nou prin corp, astfel incat bunastarea si relaxarea mentala si spirituala este restabilita.
Maderoterapia este o terapie eficienta de conturare a corpului fara efort si fara a afecta pielea sau tesutul. Fiecare instrument din lemn are o utilizare specifica pentru o anumita zona a corpului. Acest tratament ajula la combaterea CELULITEI lasand pielea fina si catifelata. Aceasta procedura se poate face cu un specialist sau o puteti utiliza in confortul propriei case. Maderoterapia elimina grasimile stocate in diferite parti ale corpului , ofera o mai buna circulatie limfatica.

In domeniul frumusetii si esteticii maderoterapia se pozitioneaza ca fiind cea mai EFICIENTA terapie alternativa pt. organism si tratamente faciale, fie ca tratamente izolate sau complementare manuale si/ sau aparate cu tehnici de protocol personalizate. De la scalp la ultimul deget de la picior , tot corpul nostru este succesibil de a fi tratat cu Madero.Gratie muncii cu aceste instrumente se obtine o adevarata conturare a corpului.
In terapia fizica „madero” este indicata pentru recuperarea musculara dupa o supraincarcare , dupa exercitii intense sau ca pregatire, deoarece creste procesul neuromuscular , anuleaza contracturi profunde , elimina tensiunile generate de stres emotional sau fizic,amelioreaza durerile articulare si creste fluxul sanguin care contribuie la recuperarea diverselor leziuni.
Organizam seminar cu practica Maderoterapie,masaj reductor

Seminarul va cuprinde:

– Isotria Maderoterapiei
– Masajul reductor, masaj anticelulitic,masaj de recuperare fizica si remodelare corporala (MADEROTERAPIE)

-Beneficii
-Contraindicatii
-Demonstratie practica din partea formatorului
-Aplicarea Maderoterapiei

Asiguram materiale si consumabile gratuit
Oferim Diploma de Participare

Workshop-urile noastre au de obicei aproximativ 2-6 elevi , astfel incat sa primiti instruire individuala din partea formatorului.

Taxa seminar 550 ron
Desfasurare  sambata orele 10-18
Vrem sa va impartasim informatii si tehnici care sa va ajute in a va perfectiona tehnica de lucru.Tehnici noi care sunt necesare terapeutilor care vor sa lucreze intr-un Centru Spa, Cabinet de Masaj,Centru de Terapii Corporale etc.Scopul eforturilor noastre este de a oferii produse conform celor mai noi tendinte si de cea mai inalta calitate si servicii la un nivel cat mai ridicat .Ne adresam atat saloanelor beauty cat si terapeutilor care doresc sa isi perfectioneze tehnica de lucru.Oferim sprijin cinstit si prietenos atat inainte cat si dupa achizitionarea produselor.

Maderoterapia , dupa cum sugereaza si numele , este o terapie care implica aplicarea unui masaj prin utilizarea instrumentelor din lemn de diferite forme si dimensiuni special concepute pentru a se adapta la diferite parti ale corpului.

Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati.

Comments are closed.