masaj-balinez
MADEROTERAPIA cel mai bun tratament de remodelare?
16 mai 2017
slide
Perfectionare ( workshop/Atelier demonstrativ) masaj cu bete de bambus
26 iunie 2017

Bete bambus pentru masaj profesional

Bete bambus

Bete bambus pentru masaj si automasaj profesional/anticelulitic/remodelare /tonifiere/tapotament

Cu peste 1000 de soiuri aceasta planta fascinanta are o istorie bogata de mii de ani.
Este folosit in medicina traditionala chineza ca remediu pentru anumite afectiuni, dar si pentru remodelarea si tonifierea corporala.
Terapia cu bambus ajuta la activarea metabolismului, echilibrul si buna starea, relaxeaza fluxul de sange si elimina toxinele..
In plus fata de aceste beneficii da elasticitate pielii, reduce tesutul adipos, remodeleaza silueta si in mod evident poate devenii un masaj de relaxare prin stimularea partilor senzoriale .

Cum functioneaza?

Betele de bambus sunt special netezite si au diverse dimensiuni pentru a putea fi folosite la masarea diferitelor parti ale corpului. Tehnica aplicata la acest tip de masaj este cea de rotire – alunecare a betelor de bambus prin miscari realizate din incheietura mainii. Terapeutul realizeaza si miscari de presiune care relaxeaza muschii si tonifica tesuturile pielii. Prin miscarile rulate, suprafata este drenata, iar toxinele sunt eliminate. Masajul cu bete de bambus se poate aplica pe tot corpul ori pe anumite segmente ale corpului (lombar, toracal, la nivelul talpilor, la nivelul membrelor superioare sau inferioare), foarte apreciat fiind masajul facial cu bete de bambus. Încearca aceasta metoda exotica de relaxare, revitalizare si remodelare corporala iar rezultatele nu vor intarzia sa apara!

Beneficiile masajului cu betele de bambus:

Combaterea celulitei.
Tonifierea musculaturii.
Stimularea sistemului limfatic si a circulatiei.
Detoxifierea organismului.
Modelarea armonioasa a corpului.
Alungarea oboselii.
Detensionarea musculaturii.

Cele mai importante motive pentru a cumpăra de la noi sunt:

Maderoterapia si Bambooterapia sunt printre primele terapii care ne permit sa ajungem la rezultatele dorite. Stiu ca veti face acelasi lucru si cu clientii dv.
Vă garantăm cele mai mici preţuri.
Produsele prezentate le avem în stoc;
Toate produsele sunt origanice şi le livrăm în condiţii optime de siguranţă. Acestea sunt ambalate cu grijă pentru a ajunge în perfectă stare la dvs.
Satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru. De aceea puteti fi siguri ca facem tot posibilul sa indeplinim standardele fiecarui client.
Suntem ghidati de standarde internationale si etica pentru a va oferii produse de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *