Suntem promotorii si initiatorii Maderoterapiei pe piata beauty din Romania.
Cu o experinta vasta in domeniul sanatatii, infrumusetarii si remodelarii corporale venim in intampinarea dvs. cu noile instrumente din lemn anatomic.

Maderoterapia


Maderoterapie /Tehnica de masaj care echivaleaza cu o ora de sala !
Voi scrie despre o tehnica care m-a surprins cand am aflat-o si am fost imediat captivata iar acum incerc timid dar sigur sa o introduc pe piata beauty din Romania , datorita efectelor ei surprinzatoare.
Este o tehnica care se bazeaza prin utilizarea unor instrumente din lemn .Ea a aparut in America de Sud ,iar in ultimul timp datorita studiilor care s-au facut s-a constatat ca se obtin beneficii uimitoare asupra organismului ,initial necunoscute.
Maderoterapia a evoluat si s-a perfectionat astfel incat in prezent este folosita in domeniul esteticii corporale si faciale ,cat si in fizioterapie, recuperare medicala ca fiind una din cele mai bune tehnici.Considerata o terapie holistica, este capabila de a alina si echilibra centrele energetice ale corpului.Dupa doar un tratament fluxul de energie curge in mod natural din nou prin corp, astfel incat bunastarea si relaxarea mentala si spirituala este restabilita..

Despre noi


Experienta ne-a invatat care sunt cei mai buni furnizori si care sunt cele mai bune produse pentru a satisface nevoia oricarui client.
1. 10 ani de experienta
2. Promotii periodice.
3. Produse exclusive MADEROTERAPIE SI BAMBUTERAPIE
4. Feed-backul dumneavoastra este important pentru noi.
Un feed-back pozitiv ne bucura si ne motiveaza, dar de asemenea si un feed-back negativ ne va ajuta sa ne perfectionam ca pe viitor sa nu mai facem aceleasi greseli.
5. Preturi clare
Preturile noastre nu includ taxe si comisioane ascunse. Singura taxa este cea de livrare 20 lei prin curier. Veti sti mereu care este valoarea exacta de plata Orice produse ati solicita, in cazul in care nu il avem pe stoc, el va poate fi livrat in maxim 5 zile. Primiti rapid produsele, fara intarzieri.
6.La noi veti gasi produse Hand Made Romania
7.Puteti intra in contact cu noi si pe Facebook, sa va inscrieti la concursuri si sa va exprimati mai departe parerea privind calitatea serviciilor si produselor noastre.
8. Nu ne eschivam de retururi
9.Relatii clienti Pentru orice problema, nelamurire, intrebare, solicitare ne puteti contacta fie prin telefon, fie pe e-mail sau messenger.
10.Oferim cea mai variata gama de produse din domeniul nostru de activitate. In cazul in care doriti un anumit produs pe care nu-l gasiti la noi, va rugam sa ne contactati si vom reusi cu siguranta sa va procuram produsul respectiv.
11 . Cel mai important lucru este faptul ca activam in acelasi domeniu ca si dv de mai bine de 15 ani ,punem suflet in fiecare instrument in parte , va putem personaliza propriul kit de instrumente Maderoterapie.Suntem promotorii si initiatorii Maderoterapiei pe piata beauty din Romania.
Cu o experinta vasta in domeniul sanatatii, infrumusetarii si remodelarii corporale venim in intampinarea dvs. cu noile instrumente din lemn anatomic.