Bete bambus
Bete bambus pentru masaj profesional
11 iunie 2017
slide
Curs perfectionare ( workshop) masaj cu bete de bambus
26 iunie 2017

Clopotei de vant din bambus

Clopotei de vant

Clopotel pentru vant tip pagoda pe cu tuburi bambus, este excelent pentru a depasi ghinionul. Structura pagodei asigura o protective puternica impotriva spiritelor rele ce se pot afla prin preajma. Folositi-l pentru a imprastia energiile negative si pentru a suprima energiile daunatoare din incaperi. Clopotel de vant din bambus cu tuburi goale . remediu Feng Shui ideal pentru purificarea locuintei dvs, pentru indepartarea energiilor negative si a intentiilor raufacatoare. Se amplaseaza pentru atragerea energiilor pozitive, a echilibrului, armoniei, intelegerii si norocului. Clopoteii de vant au capacitatea de a dispersa chi-ul, creand o atmosfera linistita si relaxanta, reimprospateaza casa cu un chi nou. Utilizati clopotelul de bambus pentru colturile destinate elementului Lemn. Utilizati clopoteii de vant pentru a corecta defectele feng shui, agatandu-I intr-un colt mai proeminent sau agatat de tocul usii, de preferat la usa de la intrare. Folosit astfel, clopotelul de vant are maxima eficienta in dizolvarea raului creat de shar chi.

Clopotei de vant din bambus

Clopotei de vant din bambus cu nava prosperitatii sunt un element pentru decor foarte placut. La cea mai mica atingere, lemnul de bambus va emite sunete placute care au un efect de calmare. Clopoteii de vant din lemn sau bambus pot fi amplasati in zona de Est, SE si Sud, in zonele ba gua.

Clopoţeii sunt un remediu în ştiinţa Feng Shui, cu rol de vindecare şi energizare, vibrând în acord cu energia Universului. Încă din secolul 5 î.Hr, de pe vremea lui Confucius, chinezii ştiau că sunetele influenţează starea şi sănătatea oamenilor şi de aceea au căutat să producă o muzică specială pentru echilibrare. Despre naşterea sunetelor aflate în armonie cu forţele universului aflăm din nenumăratele lor legende. Huang chung (yellow bell) este tonul care s-ar fi aflat la originea sistemului muzical chinezesc (sistemul care, conform unor surse, a luat naştere în mileniul al treilea î.Hr.). De numele împăratului Huang Di (care a domnit între 2698 şi 2598 î.Hr.) se leagă invenţia instrumentului din bambus (adesea descris ca un flaut sau un set de ţevi din bambus) căruia i s-au aplicat calcule matematice speciale pentru ca sunetul să fie „acordat” cu Universul. Sunetele pure emise aveau rostul să armonizeze emisferele cerebrale. Acesta este şi cazul clopoţeilor de vânt, al căror sunet se transmite direct emisferei drepte a creierului, trezind creativitatea şi intuiţia.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Clopotei de vant hand made
Tema Feng Shui
Material Bambus
Culoare Maro

CUMPARA AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *