masaj-cu-ventuze
Curs / Seminar Terapie si Masaj cu ventuze
4 octombrie 2016
masajul-cu-miere
Seminar Honey Therapy ( Masaj si detoxifiere cu miere)
4 octombrie 2016

Curs / Seminar Masajul balinez / Masaj cu bambus

masaj-balinez

Cursul cuprinde:

1. Masajul Balinez cu Bete de Bambus * Beneficii si contraindicatii * Seminar practic: aprofundarea masajului profund muscular (deep tissue), combinat cu manipulari si detensionari articulare, utilizand bete de bambus.

2. Masajul Fitness Anticelulitic cu Bete de Bambus – terapie benefica pentru persoanele care doresc o remodelare corporala eficienta prin sport pasiv combinat cu masaj cu bete de bambus.

In cultura asiatica bambusul ocupa un rol important in viata de zi cu zi. In fiecare casa care pastreaza traditia referitoare la importanta bambusului in mentinerea sanatatii, exista arbusti de bambus in colturile camerelor, bai, terase, iar sub fiecare pat din casa se pun bete de bambus pentru absorbtia umiditatii din incapere. Este lemnul cu “viata vesnica” si dupa ce este taiat de la sursa de viata, are capacitatea de-a absorbi apa din imprejurimi si a se hrani continuu.

Workshop-urile noastre au de obicei 2-6 elevi, astfel incat sa primiti instruire individuala de la formator. Pe tot parcursul seminarului se vor asigura materiale si consumabile gratuit.

Se elibereaza diploma de participare.

Taxa seminar 490 ron.

Locatie desfasurare seminar ;Bucuresti, zona Piata Rosetti. Durata seminar sambata orele 10:00-18:00.

Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati.

Comments are closed.